sep
21

Rondje Roderwolde

Vandaag ben ik met de mensen van de Sinnerclub (een club met over het algemeen ligfietsen van het merk Sinner) wezen fietsen, een rondje Roderwolde. Om 11.00 uur was de start bij Café het Rode Hert in Roderwolde. Er deden ong. 10 ligfietsers mee, waaronder 1 Mango. Dit was m'n eerste toertocht en gelijk een dikke, want met van en naar huis fietsen heb ik vandaag exact 100 km gefietst.

sep
20

Klikken

Vandaag ben ik een eindje gaan ligfietsen. 'k Heb een mooie route (klik op 'Google map' voor de route) uitgekozen via GPStracks. In m'n GPS gezet en karren maar... Ho, stop! Eerst even kijken hoe dat gaat met in- en uitklikken. Ik was nl. van plan om dit ritje met klikpedalen (SPD) te gaan rijden. Eerst dus even de boel afstellen, zo licht mogelijk. Maar licht is voor mij nog redelijk zwaar. Het kan zijn dat dit komt omdat a. ik het niet gewend ben of b. het nog wat stug is.

sep
13

Whoohooo, hij is binnen!

Het wachten is voorbij, want afgelopen woensdag kon ik m'n ligfiets ophalen. Het ging niet helemaal zonder slag of stoot, want de transporteur zou de fiets dinsdag afleveren, zodat ze hem in de winkel in alle rust konden afmonteren. De transporteur was (blijkbaar) een beetje lui, want hij werd de dag er na rond 12.30 uur afgeleverd. Goed nieuws, betekent dat ik 'm aan het einde v/d dag om zou kunnen halen. Ware het niet dat de popnageltang van de winkelier die dag stuk was gegaan. Ho ho...

sep
6

Ligfiets te koop bij de bouwmarkt

Waarom 2,5 maand wachten op een ligfiets terwijl je ze ook gewoon dezelfde dag kan kopen. Vandaag was ik nl. bij de bouwmarkt om wat rails op te halen voor het ophangen van een linnen doek die ik voor m'n verjaardag gekregen heb. Loop ik de winkel uit en wat zie ik... een ligfiets!

aug
29

Apple Cinema HD Display 23"

aug
19

Fietsaccessoires

Ik heb, in afwachting van m'n ligfiets (Nazca Fuego), alvast een aantal dingen gekocht wat ik nodig ga hebben op de fiets.

Bell Sweep XC (Rocky Mountain Red-Silver)

aug
14

Al het goede komt in drieën

Ik heb weer eens een aantal dingen besteld, oa. voor m'n ligfiets, voor m'n muziek genot en voor opslagruimte. Een kort verslag...

Garmin GPSmap 60CSx / OnRoute fietskaart Nederland

aug
2

Flitsend weekje Wuppertal

Afgelopen week was ik voor Bijbelstudie een weekje in Wuppertal (zoals elk jaar), maar dit jaar was iets anders dan anders... zie het nieuwsbericht van de WDR (laatste stukje). Voor diegene die niet zo goed Duits kunnen, we hadden de eerste dag (bij het opbouwen van de tenten) gigantisch noodweer. Zo'n 10 cm. water op het grasveld, onweer en veel wind... Plotseling sloeg de bliksem in op het veldje en 2 mensen waarmee ik onder de partytent schuilde voelden de inslag in hun benen/lichaam.

jul
11

... maar dan heb je ook wat!

Het was donderdagavond, eerst even sporten (roeien), daarna even naar een borrel van Ulteam en toen verokken naar de Herestraat in Groningen, alwaar ik m'n stoeltje neerzetten en m'n tas deponeerde. Maar waarom zul je zeggen? Nou, of je moet onder een steen geleefd hebben, kijk naar al die buitenreclame.

jul
1

And now we wait...

Zo... vandaag eventjes naar Leeuwarden geweest voor oa. de premiere van Helden rond de Velden, maar in de eerste plaats om m'n nieuwe fiets te bestellen. Jaaah... na lang wikken en wegen, kijken en vergelijken ben ik er eindelijk uit; ik wil een ligfiets en wel deze: