jun
25

Vudu - Jij bent dat meisje

Het is al weer een tijdje geleden dat deze gemaakt is, maar 'k dacht ik zet 'm er nog maar even bij (voor de volledigheid).

jun
18

Geschenk uit de hemel

Kwam vorige week al het goede nieuws dat de iPhone 3G vanaf 11 juli in Nederland verkrijgbaar is. Lees ik zojuist dat de algemene voorwaarden van Telfort per 14 juli wijzigen en dat ik daarmee niet meer tot 4 december hoef te wachten voordat m'n abonnement afloopt, maar ik per 14 juli van m'n abonnement af kan. Is dat goed nieuws of is dat goed nieuws?

jun
18

Hij is af!

Jaaah, gisteravond kreeg ik een mailtje met een uitnodiging voor een premiere van de film Helden rond de Velden. 1 juli is het zover en ik mag nog iemand meenemen ook...

jun
10

iPhone 3G

Hij komt er aan, de nieuwe iPhone 3G en hij wordt ook in Nederland verkrijgbaar (in tegenstelling tot de eerste iPho

jun
9

Dom dom dom...

Nou 't is weer eens zo ver... ik heb weer iets dom's gedaan. Ik ben gisteren zo'n beetje de hele dag wezen roeien (niet non stop, maar okay). Ik was van 11.00 tot 18.00 uur op de vereniging, heb 's ochtends m'n skiff-1 gehaald, begin van de middag 2 roeigenoten gestuurd en tegen 16.00 uur in een gladde boot geroeid (ook voor het eerst). Al met al een druk dagje dus. Probleem was dat het die dag nogal warm was, zeg maar gerust, behoorlijk warm (een dikke 27 graden). En deze meneer was vergeten om zich goed in te smeren.

jun
8

Nog eentje er bij

Zo... ik ben zo'n 1,5 week geleden gestart met de 6 weekse skiff-1 cursus, en ik heb vanochtend voor de derde keer instructie gehad. Tussentijds had ik ook al zo'n 2 a 3 keer extra geoefend, dus ik kreeg het al aardig onder de knie. Terwijl ik (na de instructie), nog even doorroeide en langs het vlot roeide, zag iemand van de examencommissie me staan en vroeg me: heb je al skiff-1... nee, zei ik, en ter plekke kon ik dan het examen gaan doen (als ik dat wou). M'n instructrice zei eerder die training al, ach, jij bent wel al klaar voor het examen.

jun
7

Op de planken

Gisteravond was het dan zover... m'n eerste theatersport wedstrijd. Onze groep (de beginners) had zich al het hele jaar naar dit hoogtepunt (want dat was het uiteraard) toegewerkt. We werden in 2 groepen ingedeeld en het thema van de avond was (hoe kon het ook anders): De Aftrap (zie hier de poster).

jun
4

Eerste keer 8+

Vandaag heb ik voor het eerst in een 8+ gezeten. Een 8+ dat is een roeiboot waar je met 8 roeiers in zit en de + staat voor 'boord' (maw. iedere roeier heeft 1 riem, aan bak- of stuurboord). Het is zo'n 4 a 5 jaar geleden dat ik voor het eerst überhaupt in een roeiboot stapte en ik heb toen ook even zo'n 10 min. in een 8 gezeten. Vandaag dus sinds lange tijd weer... en was het in het begin nog een beetje wiebelig, op de terugweg hadden we kadans goed te pakken. Op naar de volgende keer, en het behalen van giek-1.

jun
2

Uit de oude doos

Ik heb laatst een oud filmpje gevonden van mezelf. Ik deed mee met het Aegir bedrijfsroeien uit 2003. We zijn dan met ons bedrijf 1e en 2e geworden. Dus, sit back and enjoy!

mei
30

Niet om

Ik ben gisteravond niet om gegaan. Waarmee zul je je afvragen...?