dec
11

Brrr, koud...

Gisteravond mocht ik weer de hooligan uithangen (voor de film 'Helden rond de velden'), maar voordat het zover was moesten we zo'n 30 a 45 min. op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken. De cameraploeg wou nl. eerst wat neutrale beelden filmen.

dec
9

Date in Amsterdam

Gisteren ben ik om half 11 vertrokken in m'n gele (aangereden) autootje richting Amsterdam. M'n wagen geparkeerd onder de Arena en de metro richting CS gepakt. Waarom... omdat ik een date had met Sofie620, daarom! We hebben met z'n tweetjes het Nemo Science Center bezocht en daar hebben we verschillende dingen gezien en gedaan. Zo begonnen we eerst met een bakje snert, want het was (voor mij althans) een lange reis en van reizen krijg je honger. Entree kaartje gekocht en naar binnen gegaan.

dec
4

Ongeluk bij een geluk

Gisteren stond er bij ons op het intranet een berichtje "Wie wil er een kaartje voor het concert van Saybia in De Oosterpoort in Groningen?". Aangezien ik dat wel een goede band vind zei ik: "kom maar op met die kaarten". Voordat Saybia het podium betrad, in een uitverkochte zaal, was er eerst een support act genaamd Grand Avenue. Ik vond ze wel aardig, maar niet echt mijn smaak. Gelukkig kwam de hoofdact Saybia en dat was helemaal vet koel te gekke lauwe dope shit...

dec
1

Het recht van de sterkste

Vanochtend half negen... het waaide behoorlijk, maar toch besloten het water op te gaan. Tjonge jonge zeg... roeien met een stevige wind is toch lastiger dan gedacht. De heenweg moesten we behoorlijk tegen de wind in, met af en toe een straffe zijwind. En de terugweg was het al ietsjes beter omdat we dan wind mee hadden (niet dat dat prettiger roeide, maar iig. wel iets minder zwaar). Halverwege de terugtocht ging er ook nog een voetenbord van iemand los, dus hadden we ipv. 4 nog maar 3 roeiers. Tja, en toen moesten we onder de laatste (beruchte) brug door en daar ging het mis.

nov
27

Groepsfoto

nov
26

Alles kan kapot

Met dit motto heb ik vanavond de hooligan uitgehangen en samen met mijn mede-hooligans de auto van Mboa (een speler van Cambuur Leeuwarden) finaal in elkaar geschopt en geslagen. Nu zul je denken, nou nou.. moet dat nou, dan zeg ik: ja (het is nl. voor de film 'Helden rond de velden'). Het was een leuke ervaring waar ik een boel agressie in kwijt kon, door achterlichten, spiegels, handgrepen, koplampen, motorkap, ramen etc. te mollen.

nov
25

Jongelingenweekend in Maasbommel

Afgelopen weekend ben ik naar Maasbommel geweest naar het Jongelingenweekend. Hier kwamen we met tientallen jongelingen (25 tot 35 jaar) samen in conferentiehuis 'De Dijkgraaf'. Het onderwerp van dat weekend was 'Het Gouden Kalf'. Vrijdagavond en zaterdagochtend sprak Ad Leeuwenhage, zaterdagavond was een vrije avond waar men vrij kon spreken, een lied kon zingen of iets anders bij wou dragen. Zondagochtend sprak Jeroen van Eendenburg.

nov
18

Musical Nicky - Ambt Delden

Vandaag was de laatste keer dat we met de bus op weg gingen naar op een optreden. Optreden ging weer zoals verwacht, nl. goed. Nog 2 optredens en dan zit het er (helaas/gelukkig) weer op.

nov
17

Assassin's Creed

Afgelopen donderdag heb ik het spel Assassin's Creed aangeschaft (met behulp van de cadeau bonnen van m'n verjaardag en het projectteam voor het filmpjes van De Heerdstee). Het speelt zich af in het jaar 1191 en je bent Altaïr (een sluipmoordenaar). Je moet rondreizen naar verschillende steden (Jeruzalem, Acre en Damascus) waar je mensen moet vermoorden (hoe kan het ook anders).

nov
17

Goedemorgen

Wakker worden is nu een stuk relaxter geworden met de Philips Wake