okt
6

Musical Nicky - Roermond

Vandaag hadden een optreden wat het meest ver weg lag (nl. Roermond). We vertrokken vanuit Muntendam om 10:15 uur en ik lag om 5:00 uur ('s ochtends) in m'n bedje. Je kan dus wel zeggen dat het een mega lange dag is geweest. Het theater waar we speelden (TheaterHotel Orangerie) was echt een heel mooi en groot theater. Ook de voorstelling liep als een trein en de reacties in de hal en in het gastenboek van de Musical Nicky site waren erg goed.

okt
4

's Morgens vroeg, toen het nog donker was...

... heb ik de hardloopschoenen aangetrokken en heb ik zo'n 40 minuten gelopen. Hieronder vind je (zoals gebruikelijk) de gelopen route. De totale gelopen afstand... 8.24 KM

okt
1

Dit is je kans om beroemd te worden

Ik ben van plan om een (korte) film te maken en hiervoor ben ik op zoek naar mensen die mee willen helpen. Zelf heb ik wel vaker korte filmpjes (bekijk oa. Escapist) gemaakt, maar voor dit 'project' wil ik het iets groter aanpakken. Dit hebben is oa. nodig:

sep
25

Google is my friend

Zoek voor de aardigheid in Google eens op 'boerin agnes'. Je zult dan zien dat mijn blog op de 3e positie staat, grappig toch? Als je me wilt helpen, klik dan ook op de link (op die manier komt 'ie nog hoger te staan).

sep
24

Ik voel me leeg...

... zei de accu van m'n auto vanochtend. Hierdoor was ik genoodzaakt om de pechdienst te bellen. Een DIK half uur later kwam er een medewerker met een 'power-pack' en m'n auto'tje liep weer. Waardoor het nu gekomen is is niet duidelijk, de dynamo laadt goed en de accu was (op het eerste gezicht) ook in orde. Ik vermoed dat het misschien komt door de nieuwe auto-radio, time will tell. Hopenlijk doet hij het vanavond zonder problemen.

sep
24

M'n gelopen route

Ik heb zo'n 2 weken geleden m'n nieuwe bluetooth GPS ontvanger/datalogger (Qstarz BT-Q1000) ontvangen en heb er een beetje mee 'gespeeld'. Vandaag heb ik de gelopen route 'opgenomen' tijdens het hardlopen. De gelopen afstand... 4.52 KM

sep
22

Musical Nicky - Dokkum

sep
21

Veilig aangekomen

Ik heb vanavond een mailtje ontvangen van de redactie van Boer zoekt Vrouw. M'n brief is veilig aangekomen. Binnenkort hoor ik of ik mee mag doen met de 'speeddate' ronde (die over ong. 3 weken is). Duimen dus...

sep
20

Ulteam was... ultiem!

Vanavond was de eerste avond van m'n carrière bij de theatersport vereniging Ulteam. Om te beginnen kregen we een lijstje met namen van iedereen die er die avond was en we moesten zelf uitzoeken wie-wie was (ik had er eentje goed). We hebben vanavond een aantal oefeningen gedaan om 'los' te raken en ter oefening. Het is lastig om het te verwoorden, vraag me anders maar een keer. Na de avond zijn we met z'n allen nog even naar de kroeg geweest.

sep
20

Geen weg meer terug

De brief is gepost, er is dus geen weg terug (niet dat ik 'terug' wil). In totaal hebben er 27 mensen gestemd op de poll en daar kwam uit dat 73% van de stemmers vonden dat ik een brief moest sturen (bij deze dus). Er waren ook 2 stemmers die mee zouden helpen, maar ik heb niemand gezien. Ik heb de brief dus lekker zelf geschreven en ik heb er ook nog iets extra's bij gedaan (verrassing). Al met al was het een aantal uren werk (vooral dat "extra's" koste nogal veel tijd). Nu zit er nog maar 1 ding op... wachten (wat is wachten toch erg).