sep
14

Gaslek

Zojuist moesten we met z'n allen het gebouw verlaten. De installatie monteur die een verdieping hoger bezig was met werkzaamheden had (per ongeluk) een gasleiding doorboord. Hierdoor moet het hele pand met spoed ontruimd worden. Tja... daar sta je dan op straat.

sep
13

Pioneer DEH-P85BT

Ladies and gentleman... we've got him. Hij is vanmiddag binnen gekomen, m'n nieuwe autoradio de Pioneer DEH-P85BT. Vanavond ga ik lekker knutselen en hem inbouwen in m'n auto. Je zal je natuurlijk afvragen: waarom een nieuwe autoradio? Simpel, deze heeft een bluetooth carkit en zo'n boete van €140,- zie ik als een soort van 'korting' die ik krijg op de radio (mocht ik een keer 'gesnapt' worden). Ook heeft hij een Ipod aansluiting waardoor ik zo'n 60GB aan muziek in de auto heb...

sep
13

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw is weer begonnen en dit keer zijn het niet 10 maar 9 boeren en 1 boerin. Mijn collega's hadden het er in de kantine al over om een vrouwelijke collega op te geven voor een leuke boer. Ook ik moest het ontgelden, ze vonden boerin Agnes wel wat voor mij... Nu zit ik er over na te denken of ik een brief moet schrijven en zo ja, wat daar zoal in moet komen. Agnes is namelijk wel een leuke boerin. Jullie reacties zijn welkom (bv.

sep
13

trackr! profiel pagina

Trackr! heeft nu een profiel pagina, waarin je m'n opgeslagen tracks kan zien. Ga hiervoor naar http://www.trackr.nl/user/xl-network.

sep
11

Metropole Orkest (foto's)

sep
9

Metropole Orkest

Ik ben gisteren naar Bussum geweest naar het Metropole Orkest. Zij speelde voor het AVRO programma 'Een nieuwe jas - live'.

sep
8

Musical Nicky - Zwolle

Vandaag hadden we het eerste optreden na de zomerstop. Het liep weer als vanouds en de (sport)zaal zat goed vol. Het enige minpuntje was de heen-/terugreis. De buschauffeur was nl. fan van de keiharde schlager-hits, die dus ook met 110 dB door de bus galmden.

sep
2

Zeepkistenrace

Gisteren was bij ons in Noordhorn de jaarlijkse zeepkistenrace, hieronder een kort video verslag van de deelnemers.

aug
31

Roei-oei-oei...

aug
30

En dat is twee...

Zoals verwacht heb ik ook het 2e examen ASP.NET (70-528) gehaald.