aug
29

Bruiloft Jochem & Naomi

Vandaag ben ik naar de bruiloft van Jochem & Naomi geweest. Ze zagen er allebei (zoals gebruikelijk met een trouwerij) schitterend uit. 's Ochtends van 11.00 - 11.45 uur was de trouwerij in het raadshuis in Apeldoorn. 's Middags was er in de 'Bron' kerk in Ugchelen een kerkdienst. Hierna was het tijd voor een kopje koffie en een stukje gebak.

aug
28

trackr!

trackr! is een programmaatje wat je op je PDA kan installeren en deze neemt dan mbv.

aug
28

Telemarketeers, zucht...

aug
25

En het deed niet eens zoveel zeer

Nou, ik heb het overleefd hoor... m'n 30e verjaardag. Vrijdagmiddag had ik op m'n werk al op een grote bak met gefrituurde hapjes getrakteerd, maar het echte feest was natuurlijk 's avonds in Huize-Ketelaar. Sommige mensen hebben helaas op het laatste moment afgezegd, wegens ziekte of drukte, maar dat mocht de pret niet drukken. Want het was een gezellig feestje met lekkere hapjes en drankjes. Het weer zat ook mee, want de deur naar buiten (voor de rokers) kon lekker open en dat zorgde voor een verfrissende bries.

aug
20

De week begint goed

Het is zowaar geschied...

aug
19

Morgen dotNET examen (70-536)

Morgen heb ik dus het examen Microsoft .NET Framework 2.0 - Application Development Foundation. Ik heb er zin in en ik ga er vanuit dat ik het ook gewoon ga halen. Een aantal collega's hebben hem vorige week al gemaakt en die hadden allemaal een score van 100% (behalve 1'ntje dan). Ik zou zeggen kom morgen gewoon even terug op deze site, dan weet je of ik het gehaald heb. Ik ga iig. vanmiddag en vanavond nog even flink aan de studie (even een paar oefen examens maken).

aug
19

Hyves, nu heb ik er 100...

Vandaag het het heugelijke (ahum) feit dat ik 100 'Hyves-vrienden' heb. Niet iets waar ik super gelukkig van wordt, maar toch iets om te vermelden. Persoonlijk hou ik het niet zo van om zoveel mogelijk 'Hyves-vrienden' te krijgen. Alleen mensen die ik echt ken, en dus ook in het echt ontmoet heb, komen in principe in m'n lijst.

aug
19

Hardlopen

Ik ben sinds een week of zo bezig met het trainen voor de 4 mijl van Groningen (op 14 oktober). Ik probeer ongeveer 3x per week te trainen, en meestal betekend dit dat ik vroeg m'n nest uit moet. Vandaag heb ik ook getraind en een leuke route van zo'n 30 min. gelopen door ons 'buurdorp' Zuidhorn.

jun
2

Musical Nicky - Groningen

mei
12

Musical Nicky - Apeldoorn