nov
22

Inhoudsopgave:

Na de workshops was er nog even tijd om een (korte) boswandeling te maken (we hebben nog een soort van macaroni-zwam gezien), 't was wel modderig, maar dat heb je in de herfst, met al die bladeren en zo. De wandeling was lekker, maar we moesten weer terug om iets nieuws te creëren. We hadden namelijk de opdracht gekregen om in groepjes 2 of meer nieuwe games te maken waarin muziek, of iets wat er mee te maken had, in te verwerken. We zouden deze games de dag erna (met z'n allen) spelen, dus we moesten weer aan de bak. Uiteindelijk zijn we (zoals gevraagd werd) met 2 games op de proppen gekomen. Later meer over de games en hoe het afliep.

En toen was het tijd voor de maaltijd... boerenkool met wordt (iets wat nog lekkerder smaakt als het buiten guur en koud is). Helaas was er te weinig om je helemaal 'zat' te eten, maar wel genoeg om de honger te stillen. Niettemin smaakte het prima!

En nadat de afwas gedaan was, was het tijd voor het roemruchte feest waar iedereen als zijn favoriete beest mocht/moest verschijnen. En aangezien ik m'n spullen (zoals gebruikelijk) last-minute ingepakt heb was ik compleet vergeten dat ik iets van een 'beest' moest regelen. Gelukkig was daar Ernest die een schmink kit bij zich had. Hij zou namelijk als leeuw gaan (geschminkt en met een leeuwen staart) en ik mocht wel wat van z'n verf lenen. In het boekje (dat bij de schmink geleverd was) stonden wel een aantal voorbeelden van dieren/beesten, maar ik heb toch iets anders uitgezocht (zie foto hieronder). De dames Liesbeth en Esther (als ik me niet vergis) was zo vriendelijk om ons beide te schminken.

Zingpro 2009 - Pechvogel

21:00 uur... het feest kon beginnen, de leeuw en de 'pechvogel' waren d'r al... en ook andere mensen hadden zich leuk verkleed. Zo waren er een paar katten (purrr), een tijger, een kwal, een lieveheersbeestje, duiveltje, konijn, The Joker, een beest-in-bed, vleermuis en een koe. Er werd heerlijk gedanst tot in de late uurtjes, want onze DJ Bart (the beast) kreeg de voetjes prima van de vloer. The Joker had z'n paraplu zelfs gebruikt zodat er gelimbo't kon worden. En bij een gezellig avondje hoort ook drinken en in mijn geval was dat de zoete witte wijn. Ik ben namelijk niet zo'n bier-fan, maar toen ik te horen kreeg van Mathilde dat ik de groot-afnemer was, kreeg ik toch een bepaald gevoel ('k ben er nog niet achter wat voor gevoel...). Hier kun je 2 conclusies uit trekken: de rest dronk het spul niet, of ik dronk het als 'n grote. Ik kan je verzekeren dat het eerste vermoedelijk het geval was. Enfin, na een aantal uurtjes (laten we zeggen 4 a 5) vond ik het welletjes en na mezelf afgeschminkt te hebben (wat nog een dik kwartier in beslag nam) heb ik om 3:00 uur m'n slaapzak opgezocht. Oh ja... ik zal kijken of ik wat foto's kan krijgen van het feest. Ik heb d'r die avond al een paar gezien en sommige zijn eigenlijk niet voor publicatie geschikt :Cool.

6 reacties

Mo the Cat!'s picture
Mo the Cat! (niet geverifieerd)
u was niet de enige zoetewittewijnzuiper

Yo Wilfred,

leuke blog! ik wacht nog met smart op de foto's Wink oja, en zoals mn onderwerp/titel zegt: ik dronk ook zoete witte wijn, ....dus het zou nog wel eens optie 2 kunnen zijn Wink haha!

rust lekker uit, voor zover dit lukt, en tot theatersports/zings! Smile

Greetz, Monique

Mathilde's picture
Mathilde (niet geverifieerd)
Dag Wilfred, Super leuk

Dag Wilfred,

Super leuk verhaal. Haalt mij weer helemaal terug naar het heerlijke weekend.

Groetjes Mathilde

XL-Network's picture
XL-Network
Graag gedaan!

Hey Mathilde,

Graag gedaan hoor... 't is wel eventjes werk om zo'n verhaaltje te typen (ik schat zo'n 1,5 uur). Maar het is de moeite wel waard. 'k Wacht alleen nog op wat foto's...

Wilfred

Jacob's picture
Jacob (niet geverifieerd)
gelukkig is er ook film

Ben al ff aan het grasduinen geweest in de film footage. Hehe dat was een leuke zondagmiddag. Zal kijken of ik op termijn wat kan gaan publicieren. Natuurlijk afgesloten van de buitenwereld Tongue

XL-Network's picture
XL-Network
Afgesloten???

Ik ben ook zeer benieuwd naar het filmmateriaal... Kijk, voor sommige dingen is misschien beter dat het niet naar buiten komt, maar voor sommige dingen is het juist wel weer leuk.

Als je 't klaar hebt, dan hoor ik het wel... can't wait!

Jacob's picture
Jacob (niet geverifieerd)
op verzoek

yup op verzoek zal ik het niet zonder pardon op het internet dumpen. Kunnen we later wel kijken of we selecties op het wilde weide web te dumpen Tongue