nov
22

's Ochtends was het weer tijd voor het wakker-word-liedje van Cathy die deze keer met een iets heesere stem gezongen werd. Wat een prachtige manier om wakker gemaakt te worden... ik vraag me af of ze ook CD's verkoopt, zodat je deze in je wekkerradio kan stoppen. Weer heerlijk gedoucht en gezongen, maar dit keer wel een octaaf lager.

Aan het einde van het ontbijt werden briefjes en schrijfgerei uitgedeeld waarop je voor de persoon rechts van je iets op moest schrijven waarom je zo blij wordt van die persoon. Ook mocht je (als je dat wou) een briefje schrijven voor een ander persoon dan diegene naast je. Zo heb ik 2 andere briefjes geschreven (eentje voor Monique, waarmee ik de dag ervoor lekker gedanst en gekletst heb en Marieke, die op de dansvloer ook haar mannetje stond). Zelf kreeg ik ook nog 2 extra briefjes. Zo waren daar:

Van Ernest (de leeuw)
Je was een geweldig slachtoffer. Je Micheal Jackson moves waren super!. Je kon het ronddraaien van de discobal zo exact voorspellen (don't ask).

Van Paul (m'n overbuurman)
Ik vind het heel speciaal om jou een compliment te geven

En van Monique
Je kan goed & vrolijk dansen, leuk om te zien!

Tijd voor de laatste workshop en wel van Judith van Zelm van Eldik, zij ging het hebben over geluiden die je in een scene/voorstelling kan gebruiken. Het begon met: als je je huidige gesteldheid in een geluid zou moeten samenvatten, hoe zou dat dan klinken. Aangezien het nog ochtend was en iedereen (na de disco-avond) nog niet helemaal wakker was, klink het nogal zwaarmoedig. Maar na een paar opwarmingsoefeningen klonk dat geluid steeds beter en vrolijker. We hebben oa. een scene gespeeld waarbij er 2 personen aan de kant zaten en er 2 spelers waren die de scene speelde, maar dan zonder geluid... dat werd namelijk verzorgt door de andere 2 spelers. Na de laatste workshop, die niet als de andere twee ook erg leuk was, was het tijd voor het laatste maal. Dit keer was er super-goed-gevulde groentesoep (ik heb nog nooit zoveel balletjes in een soep gezien). Als toetje was er nog een klein beetje tiramisu overgebleven van de dag ervoor.

Het beste van het hele weekend moest nog komen, namelijk (zoals ik het voor het gemak maar even noem) de mega-muzikale-impro-show! Hierin werden de gisteren gemaakte games gespeeld. Telkens werden er 4 namen genoemd en werd er een spel gekozen. Zo kwamen er voorbij (en gebruik je fantasie voor het bedenken hoe zo'n spel zou gaan): muzikale handje-pandje, muzikaal viervlak en de "Laat dat maar zien" (muzikaal sprookje). Uiteraard konden er ook geen boy-/girlband ontbreken. En eerlijk is eerlijk... dit was echt een knaller. De meiden gingen gillend uit hun dak en de heren keken hun ogen uit naar de 'girls'. Na afloop hebben we Cathy met een 'Cathy bedankt, Cathy bedankt...' bedankt voor het super-super-super weekend. De afsluiting van het weekend kon niet beter, het was een groot feest!

En toen was het (nadat we alles opgeruimd, ingepakt en afgerekend hadden) tijd voor het onvermijdelijke afscheid. Gek hoe je een heel weekend met mensen op trekt, dat je sommige mensen een beetje gaat missen Crying. Enfin, dit weekend is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wel merk ik dat m'n stem een beetje hees is geworden, maar vind je 't gek... het hele weekend lopen zingen, spelen en plezier hebben!

PS. ik ga kijken of ik nog meer foto's boven water kan krijgen... ik had er al een paar van de beestachtige-avond gezien en die zijn helemaal super!

6 reacties

Mo the Cat!'s picture
Mo the Cat! (niet geverifieerd)
u was niet de enige zoetewittewijnzuiper

Yo Wilfred,

leuke blog! ik wacht nog met smart op de foto's Wink oja, en zoals mn onderwerp/titel zegt: ik dronk ook zoete witte wijn, ....dus het zou nog wel eens optie 2 kunnen zijn Wink haha!

rust lekker uit, voor zover dit lukt, en tot theatersports/zings! Smile

Greetz, Monique

Mathilde's picture
Mathilde (niet geverifieerd)
Dag Wilfred, Super leuk

Dag Wilfred,

Super leuk verhaal. Haalt mij weer helemaal terug naar het heerlijke weekend.

Groetjes Mathilde

XL-Network's picture
XL-Network
Graag gedaan!

Hey Mathilde,

Graag gedaan hoor... 't is wel eventjes werk om zo'n verhaaltje te typen (ik schat zo'n 1,5 uur). Maar het is de moeite wel waard. 'k Wacht alleen nog op wat foto's...

Wilfred

Jacob's picture
Jacob (niet geverifieerd)
gelukkig is er ook film

Ben al ff aan het grasduinen geweest in de film footage. Hehe dat was een leuke zondagmiddag. Zal kijken of ik op termijn wat kan gaan publicieren. Natuurlijk afgesloten van de buitenwereld Tongue

XL-Network's picture
XL-Network
Afgesloten???

Ik ben ook zeer benieuwd naar het filmmateriaal... Kijk, voor sommige dingen is misschien beter dat het niet naar buiten komt, maar voor sommige dingen is het juist wel weer leuk.

Als je 't klaar hebt, dan hoor ik het wel... can't wait!

Jacob's picture
Jacob (niet geverifieerd)
op verzoek

yup op verzoek zal ik het niet zonder pardon op het internet dumpen. Kunnen we later wel kijken of we selecties op het wilde weide web te dumpen Tongue