apr
7

Afgelopen weekend was het voor de tweede keer dat ik naar de Veluwe ben gefietst voor dit jaarlijkse evenement. Vorig jaar ben ik met m'n Nazca Fuego gegaan, maar dit jaar dus met m'n Sinner Mango+. Al was het alleen al om het feit dat iedereen hem graag eens in het echt wou zien. Eigenlijk had ik dit weekend ook wat anders (een Bijbelstudieweekend), dus moest ik kiezen. Ik weet niet hoe Anton het voor elkaar gekregen heeft, maar het Paastreffen heeft gewonnen.

Afgelopen week had ik een lijstje gemaakt van spullen die allemaal mee moesten en dinsdag- en woensdagavond heb ik de spulletjes allemaal bij elkaar gelegd. De route was uitgezocht en in de GPS gezet, batterijen waren geladen, kortom ik was klaar voor vertrek. Tot ik donderdagavond van Paulus een mailtje kreeg ik ik het niet leuk vond om bij hem in Zwolle een tussenstop te maken en te lunchen, zodat we daarna samen verder konden fietsen. Aangezien samen fietsen leuker is dan alleen, heb ik dus de route maar wat aangepast, zodat deze via Zwolle liep.

2 reacties

marcel beekmans's picture
marcel beekmans (niet geverifieerd)
takje

beste Wilfred,
was het nou gelukt om een foto te maken van het "brandend" takje van theo?

groetjes Marcel ( leeft je tweewieler nog? )

XL-Network's picture
XL-Network
Ja hoor...

Het is gelukt met het maken van de foto's (kijk maar eens op de laatste pagina). En als het straks nog iets mooier weer wordt (15+ graden) dan komt de Fuego weer van stal. Maar eerst moet 'ie nog even langs de Ligfietsgarage Groningen (derailleur maakt lawaai).