aug
29

Dag 1: Noordhorn-Harlingen

Vanochtend om 9:25 uur vertrokken richting Groningen om mezelf naar de start van de route te begeven en om een foto te maken van de fiets bij 't Peerd van Ome Loeks.

aug
25

Laatste voorbereidingen

Vanochtend rond 10 uur vertrokken naar de Ligfietsgarage Groningen en Sign-Up, het stickerbedrijf waar ik m'n 'vlammen' ook vandaan heb. Eerst ben ik bij Sign-Up geweest voor een reflector aan de achterkant. Ik had niet zoveel zin in een standaard oranje 'lap', maar wou iets anders wat mooi bij de fiets past. Het ontwerp had ik vorige week vrijdag al opgestuurd, maar ze konden het niet bolwerken om het vandaag klaar te hebben (waren net een week terug van vakantie). Als ik terug kwam van m'n 2 weekjes fietsen zou het klaarliggen.

aug
24

Wilfred street

Gisteren kreeg ik van de vrouw van m'n neef een 'krabbel' via Hyves met daarin een foto die ze waarschijnlijk op vakantie hebben gezien. Het betreft hier straatnaam vlak bij het centrum van London. En dat op m'n verjaardag... tjonge!

aug
21

Fietstochtje met picknick

Vanochtend om even voor 11 uur vertrokken met de velomobiel richting Drachten. Ik had namelijk een fietstochtje met picknick op touw gezet voor de groep waar ik af en toe wel eens heen ga, Connect 25+. Ik heb wel eens vaker de routeplanner van de Fietsersbond gebruikt, maar dan alleen om een van-deur-naar-deur route uit te zetten.

aug
17

Rütenbrock 2010 (video)

Inmiddels heb ik twee video'tjes van de wedstrijd in Rütenbrock klaar. Hieronder zijn ze te bekijken. Daaronder zijn nog een paar andere video's van andere ligfietsers/bezoekers. Veel kijkplezier.

aug
16

Dell Inspiron Mini 10v

Het is al weer een hele tijd geleden dat er op deze site een unboxing te zien was, dus bij deze een mooi filmpje hoe ik m'n nieuwste gadget uitpak als een kind met kerstmis. In de hoofdrol de Dell Inspiron Mini 10v netbook. Een superkleine laptop waar ik geen Microsoft Windows op ga draaien, maar Apple OS X Snow Leopard. Normaliter is het niet (goed) mogelijk om Apple software op non-Apple hardware te krijgen, maar deze laptop heeft een boel componenten die door OS X ondersteund worden. Hierdoor werken dingen zoals, de webcam, WiFi, bluetooth, audio, SD kaartlezer, slaapstand etc.

aug
15

"Natuurfilm"

Sinds een aantal maanden werk ik in onze nieuwe vestiging in Leeuwarden. Daar richten we ons meer op serious gaming, animatie en video (among other things). Vooral het videogedeelte spreekt me wel erg aan. En vandaag ging ik samen met twee collega's de natuur rondom Leeuwarden filmen. Voor een klant moeten we namelijk een filmpje maken waarvoor we "natuurbeelden" nodig hebben (meer mag ik er niet over zeggen). Was erg leuk om eens met wat professionelere apparatuur te werken, maar het was ook zwaar werk.

aug
15

Rütenbrock 2010

De eerste wedstrijd in mijn velomobiel is een feit. Ik had me namelijk opgegeven voor om naar Rütenbrock te gaan. Op zich had ik wel veel zin in de wedstrijd, maar ik was niet helemaal fit. Afgelopen maandag ben ik na een week Wuppertal weer aan het werk gegaan, toen na een paar uur m'n neus begon te lopen. Daarna kwam er wat hoofdpijn en dergelijke bij... en dinsdag ben ik maar thuis gebleven uitzieken.

aug
11

Wedstrijdvoorbereiding Rütenbrock

Aanstaande zaterdag is er vlak over de grens in Duitsland een ligfietswedstrijd. Ik heb daar nog nooit aan meegedaan, maar nu dus wel. Het kleine plaatsje heet Rütenbrock en ligt in de gemeente Haren (Ems). De wedstrijd bestaat uit 2 verschillende onderdelen.

aug
8

Ronde van Nederland

Al een tijdje had ik het idee om een lange fietstocht te fietsen (ik was van plan om dit jaar de North See Cycle Route te doen), maar het is door omstandigheden er niet van gekomen (achillespeesblessure). Dus ben ik op zoek gegaan naar een kortere tocht en dit is de Ronde van Nederland geworden (zo'n 1200 kilometer).

Syndicate content