jul
6

Eenmaal in Tilburg aangekomen zei Peter: "zo, jij weet de weg he...". Ik had geen idee, dit was mijn eerste Cycle Vision en hij was wel eens eerder geweest. Maar wat deze meneer even vergeten was is dat het voor het eerst in Tilburg was en hij daar dus ook niet de weg wist. Gelukkig had ik m'n trouwe iPhone 3G bij me en kon ik een route plannen naar het campingterrein. Met de ene hand aan het stuur en de iPhone in de andere zijn we door Tilburg gefietst op zoek naar onze slaapplek. Onderweg kwamen we ook nog 2 konijntjes tegen, die uiteraard vereeuwigd moesten worden op de gevoelige plaat, en dat hebben we dus gedaan.

Eenmaal aangekomen op de camping heb ik eerst m'n spullen neergelegd even rondgekeken en een mooi plekje uitgezocht op het veld. Hmmm, daar bij die andere Fuego (van Marloes) leek ons wel een leuk plekje, dan krijgen we weer eens te maken met het fenomeen 'groepsvorming'. De tent (die ik eerder die week gekocht had) was ook snel opgezet. Het slaapmatje, slaapzak en spullen geplaatst, langs de kantine gegaan om me aan te melden bij de wedstrijd commissie (nog een tas met goodies gekregen), me aangemeld als vrijwilliger (en een t-shirt met 'organisatie' gekregen) en als laatste de bestelde ligfiets-shirts opgehaald. Zo... dat hebben we gehad.

En toen was het tijd om wat eten te scoren. Dus ben ik met m'n ligfiets naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum gegaan (weer gevonden dankzij m'n iPhone) en heb daar een shoarma-menu besteld. Ik heb wel eens eerder shoarma gehad, maar dit leek nergens op. Gelukkig was de honger groter dan de afschuw, dus heb ik het maar (grotendeels) opgegeten. Bij terugkomst heb ik nog even met wat andere ligfietsers zitten kletsen en was het tijd om op bed te gaan, want morgen wachtte voor mij (en voor een heleboel andere ligfietsers) de eerste wedstrijd... de 20 km kanaalrace.

3 reacties

Pjotr320's picture
Pjotr320 (niet geverifieerd)
cv wk 2009

Leuk verhaal Smile

XL-Network's picture
XL-Network
Thanx...

Ik was er wel een tijdje mee bezig (ik schat meer dan 3 uur) om het allemaal te schrijven. De video's komen er ook nog aan (voor op in het weekend iig.). Dus blijf hangen Wink

jeanette's picture
jeanette (niet geverifieerd)
respect

Zo, jij hebt je best gedaan, je kunt wel een boek gaan schrijven. Wink Ben benieuwd naar de filmpjes. Als ze op je site staan zal ik niet vergeten te kijken Tongue