mei
19

Noorderrondrit op de fiets 2012

Donderdag, Hemelvaartsdag, 6:30 uur... de wekker gaat. Welke malloot heeft dit verzonnen? Ik was van plan om de 31e Noorderrondrit op de fiets te gaan doen. Je had vier verschillende 'smaken', namelijk 25, 50, 75 en 150 kilometer. Nadat ik mijn bolletjes met kaas, jam en een versgebakken eitje klaargemaakt had was het een klein uurtje later en tijd om te vertrekken. Op weg naar de start in SC Loppersum zo'n 31 kilometer verderop. Toen ik daar het terrein op reed zag ik een bekend gezicht.

mei
13

Sinner Mango+ te koop

De fiets is verkocht.

In verband met de aanschaf van een nieuwe velomobiel moet ik mijn huidige, met een beetje pijn in mijn hart, verkopen. Velox Incendia (de naam van de fiets) heeft mij iets meer als 20.000 kilometers aan fietsplezier opgeleverd.

mei
13

Mango-beschermhoes te koop

Wegens de verkoop van mijn Sinner Mango+ moet ik ook de bijpassende beschermhoes verkopen. Deze met de handgemaakte hoes is gemaakt van een licht, flexibel en vuilafstotend materiaal wat normaliter gebruikt wordt om boten te beschermen. De hoes zit in no time op de fiets en blijft goed zitten door het elastiek wat rondom de onderkant zit. De binnenkant van de hoes is gemaakt van een zacht materiaal wat de fiets zelf niet beschadigd. De vraagprijs is € 120 (de nieuwprijs was bijna € 180).

apr
20

Nu ook met .nl

Nadat ik mezelf iets meer dan 10 jaar lang de eigenaar van xl-network.com heb kunnen noemen is er sinds vandaag nu ook xl-network.nl. Het begon allemaal met het feit dat TransIP (waar ik mijn domeinen gehost heb) tijdens Pasen een Easter Egg verstopt had die recht gaf op een gratis .nl-domein. En bij het controleren bleek dat xl-network.nl nog gewoon beschikbaar was. Claimen dus.

maa
28

Onverwacht gewonnen!

Het is al weer anderhalve week geleden, maar 18 maart werd weer de Head of the River Amstel gehouden, de 80e editie. Nadat we vorig jaar met onze ploeg (Fier) een 10e plek (van de 29 deelnemende ploegen) hebben bemachtigd was het dit jaar tijd voor een tweede poging. Alleen was ik niet 'geselecteerd' om mee te roeien. Geen nood want een paar weken voor de wedstrijd werd mij gevraagd of ik de dames van de Pazzipanten wou sturen tijdens de wedstrijd.

maa
14

Rondje Europa in 2013

Euro Tour 2013 (suggested route 2012-02-19)Vorig jaar zomer ben ik van de west- naar de oostkust van Amerika gefietst, een tocht genaamd Roll over America.

maa
11

Een Stegomech bouwen

Omdat ik een nieuwe website voor onze theatersportvereniging Ulteam gemaakt heb kreeg ik een paar weken geleden een cadeautje. Een houten zelfbouwkit voor een Stegosaurus. Vandaag ben ik er eindelijk aan toegekomen om hem in elkaar te zetten. Wat een priegelwerk zeg! Wel heel rustgevend om te doen. En het eindresultaat mag er, na een uur of 3 werken, wel wezen. Hieronder een paar foto's en een filmpje, want jahaa... hij kan ook nog bewegen!

maa
7

Ice-Bat racen

Een Ice-Bat is een 'driewielige' ligfiets op schaatsen dat aangedreven wordt door een propeller. Helemaal raar, totaal nieuw en superleuk. Afgelopen zondag was de eerste van twee kampioenschapdagen. Er werd gestreden voor de snelste rondetijd en maximumsnelheid. Beide heb ik net niet gehaald (ben weer tweede geworden, net als de dag ervoor).

maa
5

0,4 seconde

Afgelopen zaterdag was voor de 35e keer de Gyas-Hunze race. Een achtervolgingsrace over ongeveer 2,7 kilometer door de grachten van Groningen. Eigenlijk zou de wedstrijd op 12 en 13 februari gehouden worden, maar doordat er toen ijs lag is het verzet naar afgelopen weekend.

feb
22

Das Ulteames Experiment

Na weken van voorbereiding was het eindelijk zover. Het Appeltjesweekend, wat ik samen met nog drie andere mede-theatersporters georganiseerd had kon beginnen. Afgelopen weekend zijn we met zo'n 20 a 25 personen in de Rust en Ruimte Lodge in Klijndijk bij elkaar gekomen voor een te gek weekend. Het thema was: Das Ulteames Experiment. We onderwierpen iedereen aan vragen, opdrachten en andere experimenten. Het begon al met een vragenlijst van vier pagina's. En nadat iedereen zijn kamer uitgekozen had was het tijd voor het eten.

Syndicate content